Hønefoss videregående skole er en kombinert videregående skole med ca. 700 elevplasser. Den tilbyr utdanningsprogrammene elektrofag, teknikk og industriell produksjon, bygg- og anleggsfag, helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag, design og håndverk, studiespesialisering med formgivingsfag, samt medier og kommunikasjon. I tillegg har skolen landslinje for yrkessjåfører, innføringsklasse for språklige minoriteter og allmennfaglig påbygning. Hønefoss videregående skole har også ansvaret for undervisningen ved Ringerike fengsel og Hassel fengsel. Skolen skal etter planen flytte inn i nye bygninger i 2015.

 

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

6. januar 2016 skrev Geir Dahlberg

Fint om dere oppdaterer artikkelen om Hønefoss videregående skole. Dere kan bruke Wikipedia-artikkelen som kilde, slik dere gjorde forrige gang.

8. januar 2016 svarte Marte Ericsson Ryste

Hei, takk for kommentar. Vi er i ferd med å se på formen på disse artiklene hos oss, og vil følge opp. Men du kan ellers gjerne legge inn forslag til oppdatering av teksten (klikk på "foreslå endringer i tekst" øverst i det blå feltet). Jeg vet ikke hva som ble brukt som kilde ved forrige oppdatering av artikkelen, men vi ønsker at kildene som brukes er signerte. Med vennlig hilsen Marte Ericsson Ryste, redaksjonen

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.