Flinders Island, øy i Australia, i Bass Strait mellom Australia og Tasmania, den største av øyene i Furneaux Group, tilhører delstaten Tasmania; 60 km lang og 20 km bred med 850 innb. (2001).

Øya er kupert (høyeste punkt 778 moh.). Rikt dyreliv med mer enn 150 fuglearter. Viktigste næringsveier er saue- og storfehold samt fiske.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.