Elin Prøysen

Faktaboks

Elin Prøysen
Født
26. mars 1949, Nittedal

Elin Prøysen, visesanger og forfatter, datter av Alf Prøysen, gift med Egil Johansson. Hun hadde stor suksess på Norsktoppen i 1973 med sangen Pikeønsker fra en veranda.

Diskografi

1973 Pikeønsker fra en veranda

1976 Emigrantviser

1977 Prøysen for to, m/Egil Johansson

1978 Med et smil, m/Egil Johansson

1981 Nå swinger vi, m/Egil Johansson

2007 Dans med Prøysen m/Egil Johansson

Bibliografi

1973 Folkelige viser

1989 Pappa Alf

1993 Hurra for meg

2004 Alf Prøysen

2007 Sangene i våre hjerter

Eksterne lenker

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg