Daniel Humm, sveitsisk kokk. Siden 2006 har han vært sjefskokk på gourmetrestauranten Eleven Madison Park i New York, USA.

Humm ble ansatt som sjefskokk på Eleven Madison Park i 2006, og i 2011 tok han sammen med Will Guidara over eierskapet av restauranten. I løpet av årene 2012-2015 ble den tildelt tre stjerner i Guide Michelin, og i 2017 gikk den til topps i Restaurant Magazines kåring over verdens beste restauranter.

Humm begynte sitt arbeid på kjøkkenet allerede tidlig i tenårene, og han jobbet på flere kjente restauranter og hoteller i hjemlandet. Han ble tildelt sin første stjerne i Guide Michelin som 24-åring. Humm flyttet til USA i 2003.

Humm har gitt ut flere kokebøker sammen med Will Guidara, og de to driver også restauranten NoMad (en stjerne i Guide Michelin) i New York.

Foreslå endringer i tekst

Foreslå bilder til artikkelen

Kommentarer

Har du spørsmål om eller kommentarer til artikkelen?

Kommentaren din vil bli publisert under artikkelen, og fagansvarlig eller redaktør vil svare når de har mulighet.

Du må være logget inn for å kommentere.