Baker- og konditorbransjens Landsforening var en norsk bransjeforening grunnlagt i 1898 og reorganisert i 1964 ved sammenslutning av Bakermestrenes Landsforening og Konditormestrenes Landsforening. Foreningen ble i 1997 slått sammen med Næringsmiddelindustriens Landsforening, og inngikk etter dette som en bransjeforening i den nye organisasjonen Næringsmiddelbedriftenes Landsforening, som i 2007 skiftet navn til NHO Mat og Drikke.
Baker- og konditorbransjens Landsforening
Faktaboks
Baker- og konditorbransjens Landsforening
- Offisielt navn
- BAKER- OG KONDITORBR LANDSFORENING
- Organisasjonstype
- Forening/lag/innretning
- Forretningsadresse
- Oslo
- Stiftet
- 01.07.1898
- Daglig leder
- Gunnar Bakke
- Styreleder
- Ole John Berntsen
Les mer i Store norske leksikon
Eksterne lenker
Faktaboks
Baker- og konditorbransjens Landsforening
- Sektorkode
- 2500 Private produsentorienterte organisasjoner uten profittformål
- Næringskode(r)
- 94.110 Næringslivs- og arbeidsgiverorganisasjoner
Kommentarer
Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.
Du må være logget inn for å kommentere.