Faktaboks

Baker- og konditorbransjens Landsforening
Offisielt navn
BAKER- OG KONDITORBR LANDSFORENING
Organisasjonstype
Forening/lag/innretning
Forretningsadresse
Oslo
Stiftet
01.07.1898
Daglig leder
Gunnar Bakke
Styreleder
Ole John Berntsen

Baker- og konditorbransjens Landsforening var en norsk bransjeforening grunnlagt i 1898 og reorganisert i 1964 ved sammenslutning av Bakermestrenes Landsforening og Konditormestrenes Landsforening. Foreningen ble i 1997 slått sammen med Næringsmiddelindustriens Landsforening, og inngikk etter dette som en bransjeforening i den nye organisasjonen Næringsmiddelbedriftenes Landsforening, som i 2007 skiftet navn til NHO Mat og Drikke.

Les mer i Store norske leksikon

Eksterne lenker

Faktaboks

Baker- og konditorbransjens Landsforening
Sektorkode
2500 Private produsentorienterte organisasjoner uten profittformål
Næringskode(r)
94.110 Næringslivs- og arbeidsgiverorganisasjoner

Kommentarer

Kommentarer til artikkelen blir synlig for alle. Ikke skriv inn sensitive opplysninger, for eksempel helseopplysninger. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan. Det kan ta tid før du får svar.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg