- ensilasje: Øystein Ahlstrøm (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Marius Vassnes
- mink: Eli Knispel Rueness (UiO) godkjente et endringsforslag fra Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- mink: Eli Knispel Rueness (UiO) godkjente et endringsforslag fra Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- drøvtygging: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- klimagasser fra husdyrbruk: Øystein Ahlstrøm (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Odd Magne Harstad (NMBU)
- grovfôr: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- drøvtygging: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- ensilasje: Øystein Ahlstrøm (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Sverre Olav Lundal
- kjøttbeinmel: Øystein Ahlstrøm (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Sverre Olav Lundal
- ensilasje: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- kjøttbeinmel: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- kjøttbeinmel: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- kjøttbeinmel: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- kjøttbeinmel: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- fôr: Øystein Ahlstrøm (NMBU) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Yngve Jarslett
- beite: Øystein Ahlstrøm (NMBU) publiserte et bildeforslag fra Lars Sandved Dalen (NIBIO)
- fôr: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- råprotein: Øystein Ahlstrøm (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Jon Vidar Bergan
- kraftfôr: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)
- fôr: oppdatert av Øystein Ahlstrøm (NMBU)