- mask: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- kjølle: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- malting: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- overgjær: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- kveik: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- overgjær: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- råfrukt: Trude Wicklund (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Finn Berger
- ølgjær: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- gjærstokk: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- mesking: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- grønnmalt: oppdatert av Trude Wicklund (NMBU)
- renhetsloven: Trude Wicklund (NMBU) godkjente et endringsforslag fra Aksel Anker Henriksen