- sursild: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- spekesild: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: Eva Narten Høberg (NIBIO) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Stian Myklebust Eiksund
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: Eva Narten Høberg (NIBIO) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Stian Myklebust Eiksund
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: kommentar lagt til av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: bilde oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: bilde oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- råmelkspudding: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- spekemat: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- spekemat: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- pålegg: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- råmelkspudding - kalvedans, kjelost, pottost, spannost: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lammelår: bilde oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lammelår: bilde oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Lammelår - Lammestek: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- norsk mat og matkultur: Eva Narten Høberg (NIBIO) godkjente et endringsforslag fra Mads Rage
- skreimølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- skreimølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Skreimølje - Fersk fisk, lever og rogn: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lutefisk: Eva Narten Høberg (NIBIO) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Martinus Løvik (NTNU)
- pinnekjøtt: Eva Narten Høberg (NIBIO) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Martinus Løvik (NTNU)
- norsk julemat: Eva Narten Høberg (NIBIO) publiserte et bildeforslag fra Lars Sandved Dalen (NIBIO)
- lapskaus: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brennsnut: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- rosettbakkels: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- blodmat: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- julekaker: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- berlinerkranser: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte artikkelforslaget fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- hjortetakk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- hjortetakk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: kommentar lagt til av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- sodd: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- surkål - norsk surkål: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fårikål: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Sodd: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Sodd: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Sodd: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- puspas: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fermentering: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- bøkling: Eva Narten Høberg (NIBIO) godkjente et endringsforslag fra Sverre Olav Lundal
- norsk mat og matkultur: Eva Narten Høberg (NIBIO) godkjente et endringsforslag fra Anne Margrethe Sørseth
- kransekake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- gomme - melkerett: Eva Narten Høberg (NIBIO) godkjente et endringsforslag fra Tor-Ivar Krogsæter (UiT)
- blandasmør: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- blanda-smør: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- norsk mat og matkultur: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- norsk mat og matkultur: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- krumkake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- krumkake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- pepperkaker: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- krumkake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kransekake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fattigmann: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fattigmann: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fattigmann: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fattigmann: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- pepperkaker: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lutefisk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- norsk julemat: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Krumkake: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kransekake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- goro: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- goro: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- goro: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- norsk mat og matkultur: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- brunost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fenalår: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fenalår: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- norsk julemat: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kransekake: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Julekaker: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- vaffel: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mysost: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- dylle - melkerett: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- dylle - melkerett: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Astri Riddervold: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Astri Riddervold: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Astri Riddervold: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Astri Riddervold: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Astri Riddervold: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Astri Riddervold: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- grøt: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- grøt: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kleppsuppe: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kleppsuppe: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Kleppsuppe - bollemelk, kleppmelk: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- heitevegg: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- grøt: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- klippfisk: Eva Narten Høberg (NIBIO) godkjente et endringsforslag fra Maria Antonie Sæther
- raspeball: Eva Narten Høberg (NIBIO) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Jørn Holm-Hansen (OsloMet)
- bidos: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- bidos: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- bidos: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- bidos: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- bidos: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kjernemelk: Anne Eilertsen (SNL) godkjente et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Norsk mat og matkultur: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- rømmegrøt: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Norsk mat og matkultur: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- Norsk mat og matkultur: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- rødsei: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- smalahove: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- smalahove: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- smalahove: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kams: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- kams: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- blandaball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- blandaball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- blandaball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- gomme - melkerett: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- gomme - melkerett: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- gomme - melkerett: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- dravle: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: Eva Narten Høberg (NIBIO) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Sverre Olav Lundal
- dravle: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- mølje: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- raspeball: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- flatbrød: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- flatbrød: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- flatbrød: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lutefisk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lefse: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lefse: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- fårikål: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- klippfisk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- rødsei/gammelsalta sei: publisert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- klippfisk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- tørrfisk: oppdatert av Eva Narten Høberg (NIBIO)
- pinnekjøtt: Guro Djupvik godkjente et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- rakefisk: Guro Djupvik redigerte og publiserte et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- lutefisk: Guro Djupvik godkjente et endringsforslag fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- ribbe: Guro Djupvik publiserte artikkelforslaget fra Eva Narten Høberg (NIBIO)
- julemat: Guro Djupvik publiserte artikkelforslaget fra Eva Narten Høberg (NIBIO)