- kjøtt: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- slakt: publisert av Laila Aass (NMBU)
- finke: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- innmat: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- medaljong - kjøttstykke: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- karré - kotelettrad: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- coeur de filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- coeur de filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét mignon: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét mignon: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- filét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- ytrefilét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- indrefilét: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- bibringe: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- dyrekjøtt: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- brissel: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- flesk: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- finke - Rett av innmat: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- innmat: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- entrecôte: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- bibringe: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- buklist: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- bibringe: oppdatert av Laila Aass (NMBU)
- stykningsdel: publisert av Laila Aass (NMBU)