- Haloumi: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Haloumi: publisert av Jan Peter Aursnes
- pecorino: Jan Peter Aursnes godkjente et endringsforslag fra John Engebretsen
- brunost: Anne Eilertsen (SNL) redigerte og publiserte et endringsforslag fra Jan Peter Aursnes
- graukäse: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fromage cathare: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- fiore sicano: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fontina: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- epoisses: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- emmentaler: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- edamer: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- bleu d'Auvergne: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- World Cheese Awards: publisert av Jan Peter Aursnes
- Nidelven Blå: publisert av Jan Peter Aursnes
- Graukäse: publisert av Jan Peter Aursnes
- ysting: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fynbo: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fynbo: Jan Peter Aursnes redigerte og publiserte et endringsforslag fra David T. Asprusten
- livarot: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Peder Borgen: Margrethe Løøv (NLA) godkjente et endringsforslag fra Jan Peter Aursnes
- camembert: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- camembert: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- chèvre: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- parmesan: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- parmesan: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- parmigiano reggiano: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- reblochon: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Rocamadour - ost: Jan Peter Aursnes publiserte et bildeforslag fra Lars Mæhlum
- fanaost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- parmigiano reggiano: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- brie: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- roquefort: Jan Peter Aursnes publiserte et bildeforslag fra Lars Mæhlum
- comté: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- comté: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- blåmuggost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- cheddar: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- caerphilly: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kremost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ridder - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ysting: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Casu marzu: publisert av Jan Peter Aursnes
- Kraftkar: Jan Peter Aursnes godkjente et endringsforslag fra Sverre Olav Lundal
- Kraftkar: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- bethmale: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- jarlsberg - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fjelldronning: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- gräddost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- caciocavallo: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- Brie de Melun: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Brie de Melun: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Brie de Melun: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- Brie de Melun: publisert av Jan Peter Aursnes
- edamer: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- caerphilly: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- caerphilly: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- tomme de savoie: bilde oppdatert av Jan Peter Aursnes
- tomme de savoie: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- sbrinz: bilde oppdatert av Jan Peter Aursnes
- sbrinz: bilde oppdatert av Jan Peter Aursnes
- sbrinz: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- mont d'or - ost: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- pont-l'évêque: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- fanaost: bilde oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fanaost: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- appenzeller: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- løype - enzym: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- løype - enzym: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- løype - enzym: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- løype - enzym: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- løype - enzym: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- løype - enzym: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- caciocavallo: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- parmigiano reggiano: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- burrata: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- mozzarella: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- västerbottenost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- västerbottenost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Brie de Meaux: bilde publisert av Jan Peter Aursnes
- morbier: Jan Peter Aursnes redigerte og publiserte et endringsforslag fra Arvid Notland
- ostebakterier: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kjernemelksost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- mont d'or - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Chabichou du Poitou: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Chabichou du Poitou: publisert av Jan Peter Aursnes
- fetaost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fanaost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- brie: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- gorgonzola: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- cantal: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- surost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- surprim: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Chaource: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Chaource: publisert av Jan Peter Aursnes
- jarlsberg - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- roquefort: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- taleggio: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- nøkkelost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Kraftkar: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- comté: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Rocamadour - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- comté: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ridder - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ridder - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fiore Sardo: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Soumaintrain: publisert av Jan Peter Aursnes
- Saingorlon: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fontina: publisert av Jan Peter Aursnes
- gammelost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- pont-l'évêque: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ymer: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Rocamadour - ost: publisert av Jan Peter Aursnes
- camembert: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ymer: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- abondance: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- roquefort: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- roquefort: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- mont d'or - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- pultost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- olivet: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- pultost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kreivi: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- picodon: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- gloucester: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fromage cathare: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- norvegia: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kremost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- norzola: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Fynbo: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fromage cathare: publisert av Jan Peter Aursnes
- stichelton: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- selles-sur-cher: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kjellerost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- valençay: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- rigotte de condrieu: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- schabzieger: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Schichtkäse: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kernhem: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kernhem: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- romadur: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- poivre d'âne: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- poivre d'âne: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- sbrinz: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- poivre d'âne: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- limburgerost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- gloucester: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- normanna: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- samsø - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Brie de Meaux: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kjernemelksost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- cheshire - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Territorial - typebenevnelse for ost: publisert av Jan Peter Aursnes
- maroilles: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- bleu de Bresse: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Saingorlon: publisert av Jan Peter Aursnes
- serra da estrela: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- munster: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- hvit usaltet geitost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- bel paese: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- Auvergne-Rhône-Alpes: Geir Lima godkjente et endringsforslag fra Jan Peter Aursnes
- rå melk: Anne Eilertsen (SNL) godkjente et endringsforslag fra Jan Peter Aursnes
- sulguni: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- banon: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- salers - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fanaost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- brebis: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- brebis: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- tomme - ost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- sainte-maure de touraine: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- sainte-maure de touraine: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kokost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- rødkittost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fatost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fatost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- esrom: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- bethmale: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- tête de moine: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- cabrales: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- cabrales: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fiore sicano: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- parmigiano reggiano: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- saint-paulin: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- port salut: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kvitost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- gudbrandsdalsost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- livarot: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- gammelost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- provolone: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- mimolette: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- prim: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ysting: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ysting: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- fanaost: publisert av Jan Peter Aursnes
- gulost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- nøkkelost: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- pecorino: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ysting: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- ysting: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- kvarg: oppdatert av Jan Peter Aursnes
- raclette: oppdatert av Jan Peter Aursnes