Økonomisk Rapport

Økonomisk Rapport var et norsk tidsskrift for økonomi og næringsliv som utkom annenhver uke. Tidsskiftet inneholdt nyheter, bakgrunnsstoff, kommentarer og analyser, og ble opprinnelig utgitt av Økonomisk Rapport A/S. Bladet ble etablert i 1974 av Hjemmet AS, og bygde på Bedriftsøkonomisk Informasjon, et stensilert sirkulære til 300 medlemmer av Norsk Bedriftsøkonomisk Samfunn, startet i 1961.

Etter at Hjemmet AS overtok bladet og endret navnet, ble det et moderne forretningsmagasin som henvendte seg til samfunnsengasjerte ledere, mellomledere og personer – interesserte i økonomi. I 2002 ble bladet solgt fra Hjemmet Mortensen til en gruppe investorer. Opplaget i 2004 var på cirka 24 000.

I 2006 kom Mediehuset Vårt Land (nåværende Mentor Medier) inn som storaksjonær, men bladet greide aldri å sikre seg en levedyktig posisjon i mediemarkedet. Høsten 2012 ble Økonomisk Rapport solgt fra Mentor Medier til Magne Lerø i Medier og Ledelse. Få uker senere, rett etter nyttår 2013, ble bladet nedlagt.

Kommentarer

Kommentaren din publiseres her. Fagansvarlig eller redaktør svarer når de kan.

Du må være logget inn for å kommentere.

eller registrer deg