Eyvind Hellstrøm

Eyvind Hellstrøm, norsk kokk, drev i en årrekke restaurant Bagatelle i Oslo. Han har gitt ut flere bøker om mat, bl.a. Bagateller. Boken om kokekunsten på restauranten (2000), Enkelt & Perfekt – bagateller for alle (2002), Gode Adresser. Europa rundt med ganen som veiviser (2003), Herregårdsmat (2004, sm.m. Tore Stubberud) og Inn med sølvskje. Bagatellemat gjort forståelig (2007, sm.m. Anne-Kat. Hærland).

Hellstrøm ledet i 2008 programserien Hellstrøm rydder opp på TV 3 og vant hedersprisen Gullruten 2009 i kategorien Beste mannlige programleder.

Forfatter av denne artikkelen

Det er gjort 3 revisjoner og har kommet 0 forbedringsforslag.

Funnet en feil? Foreslå endringer

Vi trenger ny fagansvarlig for Restauranter og kjøkkensjefer

Fagansvarlig har ansvar for å:

  • Vurdere endringsforslag fra leserne
  • Svare på spørsmål i kommentarfeltet
  • Skrive nye artikler
  • Forvalte og oppdatere gamle artikler

Vil du bli fagansvarlig?

Kommentarer

Har du spørsmål til artikkelen? Skriv her, så får du svar fra fagansvarlig eller redaktør.

Du må være logget inn for å kommentere.